HomeColecțieConnect

Connect: trei forme, posibilități infinite

Robin Levien

Robin Levien, un designer pentru băi de renume, a creat Connect – o colecție atractivă, complexa ce vă oferă opțiuni de design, soluții practice, la un preț accesibil și, bineînțeles, calitate Ideal Standard.

Dă formă gusturilor tale

Connect este seria unde designul creativ întâlnește soluțiile practice.

Alegeți un stil ce vi se pare atractiv pentru gustul dvs dintre cele trei forme distinctive de lavoare apoi creați baia de vis în jurul acesteia. Cu seria Connect vă puteți îndeplini întreaga listă de dorințe. Veți descoperi vase de WC și opțiuni pentru căzi, depozitare inovatoare, baterii și robineți, accesorii stilizate și câteva idea foarte clare pe parcurs. Fie că planificați un spațiu aglomerat pentru întreaga familie, o cameră de duș elegant sau o baie de serviciu compact, Connect vă oferă soluția completă și valoare fără compromisuri.

O soluție completă pentru baie

Orice nelămurire aveți pentru baia dvs, Connect este răspunsul.

Are dimensiunile și formele de care aveți nevoie pentru a evidenția maximum spațiul dvs și pentru a exprima simțul dvs de design. Bateriile Connect Blue vă ajută să economisiți apă și energie. Astfel, fie că aveți nevoie să înlocuiți un singur obiect sau să creati o baie complet nouă alegeti seria Connect.

O gamă de dimensiuni pentru potrivirea perfectă

Baia fiecăruia este diferită, astfel măsura universală cu siguranță nu se va potrivi în toate.

Din acest motiv am creat seria Connect cu o gamă largă de dimensiuni, varietate de design pentru lavoar și o largă gamă de finisaje de mobilier. Vă oferă o gamă aproape infinită de opțiuni…. și cea mai bună șansă să găsiți soluția perfectă pentru spațiul și nevoile dvs.

Dați formă băii dvs

Opțiuni de produse

Ceramică

Connect vă oferă forma lină, dar conturată a lavoarului Cube, curba grațioasă a unui Arc sau efectul perfect rotund al unui lavoar Sphere. Pentru și mai multe opțiuni, există și o gamă de lavoare de montat pe blat sau lavoare vanity. Alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine gustului dvs, apoi folosiți-l ca bază pentru designul întregii băi.

Relaxați-vă cu stil

Opțiuni de produse

Căzi

Căzile Connect vă oferă luxul unor curbe line în interior cu margini interioare ușor curbate ce transmit linia de design a lavoarelor Connect. Alegeți din cele patru tipuri diferite: cadă standard disponibilă în trei dimensiuni, cadă cu scurgere la mijloc, cadă cu zonă de duș ce maximizează spațiul pentru zona de duș și variant economică într-o cadă creată sa reducă consumul de apă.

Design ingenios

Opțiuni de produse

Baterii

Conținând și tehnologii avansate de economisire a apei, bateriile Connect Blue au și un design armonios cu celelalte produse din gama Connect. Adaugă o subliniere vizuală pentru lavoarele, bideurile, căzile și dușurile Connect. Sunt de asemenea create cu formă ergonomică și produse cu precizie, fiind astfel o plăcere de folosit.

Adaugă în lista de preferințe

Opțiuni de produse

Accesorii

De la suport pentru săpun și dispersor până la agățătoare și pahar pentru periuțe, de la coloane de duș până la etajere, gama de accesorii Connect a fost creată special pentru a da băii efecte suplimentare, cât și pentru a finaliza cu detalii deosebite.

Soluții pentru spațiu

 • A da formă

  Băi mici

  Nu există conceptual de baie standard; variază de la băi mici de oaspeți până la băile pentru dormitorul matrimonial.

 • A da formă

  Băi medii

  Încă un lucru pe care îl au în comun este faptul că prin utilizarea inteligentă și cu stil a spațiului vă aplifică aspectul vizual și le transformă într-o plăcere de utilizat. Obiectele montate pe pardoseală sunt numai una dintre posibilele configurări, sugerate pentru a vă ajuta să vedeți toate posibilitățile.

 • A da formă

  Băi mari

  Chiar mai de ajutor, toate obiectele diferite din gama Connect se pot combina și asorta pentru a se potrivi planurilor dvs.

 • Băi mici

 • Băi medii

 • Băi mari

Toate produsele Connect

Broșuri și descărcări

Toate produsele Connect Blue

 • Zona de spalare

  Zona de spalare

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii,...

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii, alegeți designul care vi se potrivește și care se încadrează în necesitățile dvs practice. Fie că doriți modern sau clasic, rotunjit sau mai geometric, Ideal Standard prin gama vastă de produse oferă orice tip de soluție pentru a vă ajuta să creați propria baie ideală.

 • Dus

  Dus

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent?...

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent? Trebuie sa luați în considerare stilul pe care îl aveți și nivelul de control de care aveți nevoie

 • Cada & SPA

  Cada & SPA

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o...

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o piesă cu design izbitor

 • WC & Bideu

  WC & Bideu

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma...

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma lavoarului și stilul băii/

 • Baterii

  Baterii

  Avem câte ceva pentru fiecare; o gamă completă de...

  Avem câte ceva pentru fiecare; o gamă completă de baterii simple și intuitive pentru cadă, duș și chiar pentru bucătărie.

 • Baterii de bucatarie

  Baterii de bucatarie

  Extindeți tipul de design ale produselor noastre...

  Extindeți tipul de design ale produselor noastre pentru întreaga casă cu ajutorul bateriei de bucătărie, asigurându-vă că tot ceea ce iubiți la bateriile din baie se mută și pentru bucătărie