HomeColecțieActive/ Softmood
 • Relaxare și revigorare

  Active/ Softmood

  Fie că aveți o baie mare sau o baie mică, fie că preferințele dvs. individuale sunt elemente Active/Softmood, se pot combina ușor pentru a vă permite să găsiți soluția perfectă. Transformă baia într-o expresie a stilului propriu. Cu Active/Softmood.

 • Relaxare și revigorare

  Active/ Softmood

  Stilul unic al seriei Active/ Softmood se potrivește perfect cu atenția special pentru fiecare detaliu practic. Fiecare element din gama variant de ceramic, mobilier, oglinzi și accesorii este conceput ca sa ofere un maxim de utilitate.

 • Relaxare și revigorare

  Active/ Softmood

  Pentru dvs. asta înseamnă confort fără compromise. Explorați baia ca pe un spațiu viu unde forma și funcționalitatea se contopesc. Crează un spațiu pentru tine – spațiu de relaxare și recreere.

Găsește soluția ideală pentru fiecare baie

Eleganța contemporană a seriei Active/Softmood are forma cea mai îmbietoare. Savurați echilibrul perfect dintre claritatea contemporană și căldura eleganței. Ceramica Softmood, mobilierul și accesoriile pur și simplu se contopesc, liniile drepte și curbele line cu margini rotunjite, generând o estitică modernă unică. Această serie de baie integrată sărbătorește simplitatea într-o formă nouă, invită luminozitatea, deschiderea și senzualitatea la o sinteză armonioasă cu modernul.

Linii rotunjite

Liniile curbate, rotunjite și atractivitatea unei ceramic de înaltă calitate se armonizează perfect cu eleganța rafinată a mobilierului. Transformă baia într-o experiență pentru toate simțurile.

Creat pentru flexibilitate

Active/Softmood este creat pentru flexibilitate, asigurându-se că există o soluție ideală pentru fiecare specificație.

Practic și confortabil

O colecție simplă dar senzuală cu produse de înaltă funcționalitate. Formele clare ale fiecărui element completează orice interior de baie și variantele de lavoare, vase de WC, căzi, mobilier și accesorii oferă o versatilitate completă.

Găsește soluția ideală pentru fiecare baie.

Opțiuni de produse

Ceramică

Gama diversificată a ceramicii Active include WC-uri și bideuri precum și lavoare într-o varietate de stiluri și dimensiuni. Nouă soluții diferite de lavoare ce includ piedestal, lavoare pentru mobilier și lavoare Vessel, oferă alegerea corectă pentru orice preferință – în armonie absolută cu restul băii.

Mobilier de lux

Opțiuni de produse

Mobilier

Mobilierul Softmood este disponibil într-o varietate mare de dimensiui și patru finisaje de lux oferă alegerea corectă pentru culoare indiferent de preferințe: alb lucios, gri deschis lucios, maro deschis mat, alună. Combinația perfectă de mobilier și accesorii cu ceramica vă transformă baia într-o experienta estetică.

Îmbietor până la perfecție

Opțiuni de produse

Căzi

O formă rafinată, minimalistă completată cu o tetieră, Active oferă o notă de confort dar aspect contemporan băii dvs. Concepută pentru viată și produsă să dureze, cadă completează perfect orice stil de baie vă alegeți.

Adaugă detaliul final

Opțiuni de produse

Accesorii

O gamă luxoasă de accesorii din sticlă mată cu finisaje de crom completează seria Softmood, adăugând o notă de confort și rafinament băii dvs.

Toate produsele Active

 • Zona de spalare

  Zona de spalare

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii,...

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii, alegeți designul care vi se potrivește și care se încadrează în necesitățile dvs practice. Fie că doriți modern sau clasic, rotunjit sau mai geometric, Ideal Standard prin gama vastă de produse oferă orice tip de soluție pentru a vă ajuta să creați propria baie ideală.

 • Dus

  Dus

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent?...

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent? Trebuie sa luați în considerare stilul pe care îl aveți și nivelul de control de care aveți nevoie

 • Cada & SPA

  Cada & SPA

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o...

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o piesă cu design izbitor

 • WC & Bideu

  WC & Bideu

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma...

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma lavoarului și stilul băii/

 • Baterii

  Baterii

  Avem câte ceva pentru fiecare; o gamă completă de...

  Avem câte ceva pentru fiecare; o gamă completă de baterii simple și intuitive pentru cadă, duș și chiar pentru bucătărie.

 • Baterii de bucatarie

  Baterii de bucatarie

  Extindeți tipul de design ale produselor noastre...

  Extindeți tipul de design ale produselor noastre pentru întreaga casă cu ajutorul bateriei de bucătărie, asigurându-vă că tot ceea ce iubiți la bateriile din baie se mută și pentru bucătărie

Toate produsele Softmood