HomeColecțieStrada
 • Design. Precizie.

  Strada

  Strada are un design ce vă ajută să transformați baia dvs într-una cu aspect de hotel. Liniile sale curate și formele clare oferă băii dvs. un aspect foarte contemporan  - astfel este și elegant la privit, dar și o plăcere la folosit.

 • Design. Precizie.

  Strada

  Strada este o declarație de stil modern. Cu proporțiile sale integrate frumos balansate în formă dreptunghiulară sau rotundă, Strada vă permite să vă exprimați sinele și să utilizați frumos spațiul.

 • Design. Precizie.

  Strada

  Simțiți-vă liber să creați un aspect minimalist, să personalizați toate elementele de care aveți nevoie în baia dvs ideală.

Formă frumoasă și funcționalitate

Strada lucrează cu dvs pentru a vă putea concepe acel aspect de design de hotel în propria casă. Puteți alinia formele pătrate ale serie Strada pentru a da o imediată impresie de ordine calmantă din prima clipă în care pășiți în baie. Liniile curate, drepte ale căzilor și lavoarelor Strada vor da băii dvs. aspectul de modern echilibrat, în timp ce soluțiile de depozitare inteligente vă ajută să ascundeți privirii produsele și accesoriile pentru baie. Bateriile noastre Strada premiate sunt exemple de design fără cusur; au aeratoare ajustabile ce vă permit controlul direcției jetului de apă și previne stropirea. Așadar Strada nu este numai frumoasă – este concepută să fie perfect funcțională și să asigure soluții pentru nevoile dvs.

Funcționalitate ușor de utilizat

Seria Strada este despre substanță, dar și stil. Materiale de calitate și finisaje modern toate contribuie la aspectul și utilitatea colecției. Sunt numeroase aspecte pe care le veți îndrăgi de fiecare dată când veți folosi baia. Sistemele cu închidere lentă, de exemplu, ce aduc o notă de lux și se adăugă sentimentului de calm din baia dvs.
Bateriile Strada urmează stilul liniilor drepte, cu o claritate și precizie deosebită. Au câștigat un premiu IF International Forum –unul dintre cele mai respectate centre de design. Au și funcții de necombătut; un aerator inteligent în interiorul bateriei ce se ajutează prin simpla atingere, eliminând astfel riscul de stropire și oferindu-vă o experiență plăcută.

Modern contemporan

Formele echilibrate ale serie Strada oferă băii dvs acea expresie de stil, ce dă senzația de sofisticat pe care o regăsiți în cele mai moderne băi de designeri. Dar băile Strada și lucrează minunat. Înalta calitate a mobilierului, designul și finisajele sunt combinate practic pentru utilizarea spațiului alături de oglinzi integrate. Lavoarele nu numai că arată frumos, dar sunt și suficient de adânci pentru a fi practice la utilizat, asigurându-vă bucuria de a avea o baie ideală pentru anii ce vor urma. Totul a fost creat să se completeze armonios împreună și să ofere o adevărată utilizare frumoasă a spațiului.

Libertatea de a alege

Lăsați imaginația liberă. Toate lavoarele Strada, mobilierele, cădițele de duș, căzile și bateriile sunt frumoase individual. Le-am desenat ca să se potrivească împreună, ca să puteți alege ce piesă vă place și să fiți siguri că se potrivește armonios cu restul. Vor fi chiar compatibile cu alte colecții Ideal Standard – aveți astfel libertatea să vă planificați baia ideală, cu certitudine.

Dreptunghiular sau rotund

Opțiuni de produs

Ceramică

Strada este expresia clară a designului modern, cu linii drepte, dreptunghiulare și colțuri bine definite. Lavoarele Strada Vessel pot rotunji, pentru a adăuga un contract visual interesant formei dreptunghiulare de bază. Rotund sau oval, indiferent de modelul de lavoar ales, puteți fi sigur că se va protrivi perfect cu unitatea de mobilier Strada sau cu blatul ales.

Spațiu elegant de depozitare

Opțiuni de produs

Mobilier

Fie că spațiul dvs este expansiv sau compact, spațiile de depozitare create de designeri îl pot transforma elegant. Liniile drepte ale serie Strada și formele unificate vă vor ajuta să creați o baie inspirată cu suficient spațiu de depozitare pentru a fi practică și plăcut la utilizare.

Curat, inteligent, cu design clar

Opțiuni de produs

Cădițe de duș

O pardoseală plată, lină, fără găuri de suruburi este foarte elegant. Cădițele de duș Strada ofera un sistem de scurgere modern tip lamelă: o singură bandă albă sau de oțel inoxidabil ce trasează întreaga lățime a cădiței – adăugând astfel o noua tentă de design băii dvs.

O oază de confort

Opțiuni de produs

Zona de spălare

Stilul său vă impresionează de la început de fiecare dată când intrați în baia Strada. Veți iubi sentimentul profund de bine și relaxarea completă pe care o veți experimenta când vă veți lăsa pe spate și vă veți scufunda în cadă aburindă conformtabilă.

Design câștigător de premii

Opțiuni de produs

Baterii

Bateriile Strada au câștigat un prestigious premiu IF Design pentru stil și practicitate. Au fost de asemenea special create pentru a se potrivi cu liniile clare ale serie Strada; astfel ele sunt ultimul detaliu ce completează aspectul întregii băi.

Toate produsele Strada