HomeProduseBaterii termostatată

Confort maxim și extra siguranță

Linia robustă, caracterizată de conceptul de design puternic are acum un mâner ergonomic extins și astfel robust dar și proporțiile optime. Bateriile termostatate au popularitate datorită durabilității și facilității tehnologiei utilizate. Aceste baterii sunt pur și simplu alegerea corectă pentru casele cu copii, prin controlul integrat al temperaturii oferind o protecție împotriva arsurilor. În plus, poate fi folosită pentru economisirea apei și energiei.

  • O nouă dimensiune a plăcerii

    Baterii termostatate

    Bateriile termostatate sunt concepute să mențină o temperatură constantă a apei pentru un confort maxim. Mecanismul termostatat integrat reglează debitul apei calde și reci într-o secundă, pentru a se potrivi cu nevoile dvs.

Sigurață pe primul plan pentru familia dvs

Este normal să puneți pe primul loc siguranța familiei dvs și acum, cu ajutorul inovației ”corp rece”, nu veți mai avea grijă că bateria ar putea deveni mult prea fierbiente sau prea rece. Tehnologia ”Corp Rece” păstrează suprafața bateriei rece și protejează degetele copiilor de arsuri.

Funcție de siguranță și de economie de energie

Bateriile termostatate Ideal Standard au butonul de control al temperaturii ce este setat la 40º / în mod standard la instalare/ și vă garantează economie de energie și de bani. Nu numai aceasta, dar vă bucurați și de o temperatură sigură menținută constant.

Economie de apă

Bateriile termostatate Ideal Standard nu risipesc nici măcar o picătură de apă. Aceasta datorită presetării temperaturii apei și menținerii ei constante. Mecanismul termostatat controlează debitul de apă caldă și rece, permițându-vă astfel să economisiți apă și bani. Funcția Eco-Stop asigură o economie de 50% a apei prin restricția debitului de curgere.

Sistem termostatat: frumusețe și viabilitate

Sistemele noastre termostatate sunt concepute să facă dușul o adevărată plăcere. Acestea combină designul deosebit cu multifuncționalitatea. Parele de duș cu formă sofisticată dreptunghiulară sau rotundă cu 1 sau 3 funcții sunt oferite pentru a se potrivi geometriei băii. Trăiți plăcerea dușului cu certitudinea că faceți economie de apă, energie și bani. Nu numai aceasta, dar bateriile termostatate va ajuta astfel:
1. Pălăriile de duș au restrictor de debit 12l/min și parele de duș 8l/min.
2. Para de duș cu o singură funcție cu anti-aerosol reduce riscul bacteriilor purtate prin aer.
3. Diuzele sale de silicon nu rețin depuneri de calcar și sunt ușor de curățat.
4. O ușoară mișcare a dușului și puteti ajusta cu precizie unghiul de curgere.
5. Furtunele de duș fine nu păstrează depuneri de mizerie și bacterii.
Relaxați-vă cu sistemele termostatate Ideal Standard.

Ceratherm T100

Ceratherm T50

Ceratherm T25

Toate bateriile termostatate

Ceratherm 200 New

Ceratherm 100 New

Ceratherm 50

Toate sistemele termostatate

Idealrain Luxe

Idealrain Pro

Idealrain Cube

Idealrain Soft