HomeProduseCeraplan III

Ceraplan III: re-desenat pentru frumusețea clasică

Bateria anterioară mult aclamată Ceraplan a fost redesenată, oferind astfel o gamă de baterii accesibile ce se integrează fără nici un effort mediului înconjurător.

Introducem Ceraplan III

Noua gamă Ceraplan III include baterii de lavoar, de duș, de cadă-duș și de bucătărie, astfel le puteți instala foarte ușor în baia existent sau în noua baie și în casă. Designul contemporan vă asigură ca produsele se vor așeza perfect în orice spațiu, amplificând sentimentul de calitate a băii dvs. obținută într-un buget rezonabil. Natura atemporală a produselor vă ajută sa creați baia ideală ca standard.

Noul și înbunătățitul Ceraplan III

Aceste baterii uluitoare nu numai că arată deosebit, dar aduc și tehnologii cu economie de apă și de energie, formând o selecție de robineți cu aspect contemporan ce oferă confort și utilitate practică pentru a vă ajuta să folosiți frumos spațiul băii dvs.

Tehnologia ”Bluestart”

Bateriile Ceraplan III au un mecanism unic de economisire a energiei: tehnologia ”BlueStart” Aceasta caracteristică vă ajută sa economisiți apă, energie și prin urmare bani prin furnizare numai de apă rece când mânerul este în pozitie intermediară. Această tehnologie inteligentă evită încălzirea apei fără a fi necesară atunci când acționați bateria.
Noile baterii Ceraplan III au și mecanism cu tehnologie ”click” ce vă ajută sa economisiți până la 50% din apă. Prin simpla deschidere a bateriei până când simțiți o ușoară rezistență, primiti numai 5L de apă pe minut, fără nici o pierdere inutilă de apă aceasta fiind mixată cu aer, față de varianta 9L/min când bateria este complet deschisă.

Toate produsele Ceraplan III

 • Zona de spalare

  Zona de spalare

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii,...

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii, alegeți designul care vi se potrivește și care se încadrează în necesitățile dvs practice. Fie că doriți modern sau clasic, rotunjit sau mai geometric, Ideal Standard prin gama vastă de produse oferă orice tip de soluție pentru a vă ajuta să creați propria baie ideală.

 • Dus

  Dus

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent?...

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent? Trebuie sa luați în considerare stilul pe care îl aveți și nivelul de control de care aveți nevoie

 • Cada & SPA

  Cada & SPA

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o...

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o piesă cu design izbitor

 • WC & Bideu

  WC & Bideu

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma...

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma lavoarului și stilul băii/

 • Baterii

  Baterii

  Avem câte ceva pentru fiecare; o gamă completă de...

  Avem câte ceva pentru fiecare; o gamă completă de baterii simple și intuitive pentru cadă, duș și chiar pentru bucătărie.

 • Baterii de bucatarie

  Baterii de bucatarie

  Extindeți tipul de design ale produselor noastre...

  Extindeți tipul de design ale produselor noastre pentru întreaga casă cu ajutorul bateriei de bucătărie, asigurându-vă că tot ceea ce iubiți la bateriile din baie se mută și pentru bucătărie

Broșuri și descărcări