HomeProduseConnect Blue

Connect Blue: design inteligent

O serie de baterii de ultimă generație ce cuprinde o baterie de lavoar cu Tehnologie Blue. Bateriile Connect Blue au fost create pentru a completa seria Connect dar se potrivesc cu succes și cu alte serii. Acestea oferă o gamă vastă de baterii inovatoare ce combină un design aparte cu performanță crescută ce garantează calitatea, confortul și facilitate în utilizare.

Economisește apă, energie și bani

Cu un design ce atrage vizual și formă practică fără cusur, bateriile Connect Blue au și inteligența ingineriei în interior. Includ caracteristici – cum ar fi limitatorul de debit și cartușul Click – ce vă ajută sa reduceți facturile gospodăriei dvs fără a face compromis la confort. Dar nu este vorba numai despre economie de apă și energie. Connect Blue sunt baterii ce înbunătățesc igiena apei.

Un debit de apă mai inteligent

Prin reducerea cantității de apă reținută in interior bateriei Connect Blue cu 80%, este mai puțină apă de aruncat sau de reîncălzit. Aceasta înseamnă și 80% mai puțină apă rămasă în baterie ca să dezvolte bacterii. Tehnologia IdealBlue este o tehnologie unică fără nichel și plumb, concepută special pentru bateriile de lavoar. Apa care trece prin Tehnologia IdealBlue nu ajunge nicioadată în contact cu nichelul sau cromul; țevile de cupru nu sunt placate pe interior, dar toate componentele prin care trece apa sunt din plastic. Tehnologia IdealBlue anticipează și depășește cerințele noilor directive Europene pentru Apa Potabilă.

Tehnologia Click

Modelele clasice au caracteristica Click pentru a reduce consumul cu până la 50%. Ecologic și economic, cartușul Click de 40mm vă permite să controlați ușor, să monitorizați și să reduceți consumul de apă.

Toate produsele Connect Blue

 • Zona de spalare

  Zona de spalare

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii,...

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii, alegeți designul care vi se potrivește și care se încadrează în necesitățile dvs practice. Fie că doriți modern sau clasic, rotunjit sau mai geometric, Ideal Standard prin gama vastă de produse oferă orice tip de soluție pentru a vă ajuta să creați propria baie ideală.

 • Dus

  Dus

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent?...

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent? Trebuie sa luați în considerare stilul pe care îl aveți și nivelul de control de care aveți nevoie

 • Cada & SPA

  Cada & SPA

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o...

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o piesă cu design izbitor

 • WC & Bideu

  WC & Bideu

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma...

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma lavoarului și stilul băii/

 • Baterii

  Baterii

  Avem câte ceva pentru fiecare; o gamă completă de...

  Avem câte ceva pentru fiecare; o gamă completă de baterii simple și intuitive pentru cadă, duș și chiar pentru bucătărie.

 • Baterii de bucatarie

  Baterii de bucatarie

  Extindeți tipul de design ale produselor noastre...

  Extindeți tipul de design ale produselor noastre pentru întreaga casă cu ajutorul bateriei de bucătărie, asigurându-vă că tot ceea ce iubiți la bateriile din baie se mută și pentru bucătărie