HomeProduseConnect Blue

Connect Blue: design inteligent

O serie de baterii de ultimă generație ce cuprinde o baterie de lavoar cu Tehnologie Blue. Bateriile Connect Blue au fost create pentru a completa seria Connect dar se potrivesc cu succes și cu alte serii. Acestea oferă o gamă vastă de baterii inovatoare ce combină un design aparte cu performanță crescută ce garantează calitatea, confortul și facilitate în utilizare.

Economisește apă, energie și bani

Cu un design ce atrage vizual și formă practică fără cusur, bateriile Connect Blue au și inteligența ingineriei în interior. Includ caracteristici – cum ar fi limitatorul de debit și cartușul Click – ce vă ajută sa reduceți facturile gospodăriei dvs fără a face compromis la confort. Dar nu este vorba numai despre economie de apă și energie. Connect Blue sunt baterii ce înbunătățesc igiena apei.

Un debit de apă mai inteligent

Prin reducerea cantității de apă reținută in interior bateriei Connect Blue cu 80%, este mai puțină apă de aruncat sau de reîncălzit. Aceasta înseamnă și 80% mai puțină apă rămasă în baterie ca să dezvolte bacterii. Tehnologia IdealBlue este o tehnologie unică fără nichel și plumb, concepută special pentru bateriile de lavoar. Apa care trece prin Tehnologia IdealBlue nu ajunge nicioadată în contact cu nichelul sau cromul; țevile de cupru nu sunt placate pe interior, dar toate componentele prin care trece apa sunt din plastic. Tehnologia IdealBlue anticipează și depășește cerințele noilor directive Europene pentru Apa Potabilă.

Tehnologia Click

Modelele clasice au caracteristica Click pentru a reduce consumul cu până la 50%. Ecologic și economic, cartușul Click de 40mm vă permite să controlați ușor, să monitorizați și să reduceți consumul de apă.