HomeProduseConnect Space

Soluții pentru băi mici

Connect Space

Lavoare subțiri și vase WC compacte economisesc centimetrii prețioși din proiecție ce are un mare impact asupra confortului din spațiile mici sau strâmte. Un design subțiat pentru mai mult spațiu de mișcare.

Gândire mare pentru spații mici

Spațiul este luxul supreme. Spațiu de trăit, spațiu de relaxat sau doar de a fi dvs. Indiferent de cât de mult am avea, niciodată nu pare destul și aceasta este de două ori mai adevarată în baie. Așa că, oricând aveți nevoie de mai mult spațiu pentru coate, depozitare inteligentă sau baie de serviciu pentru a facilita graba de dimineață, gama de produse Connect introduce variante de soluții compacte.

Un spațiu mai inteligent

Connect Space are un design ce vă ajută să folosiți spațiul în modalități noi și inteligente. Așadar, dacă aveți o baie cu un spațiu limitat, într-o formă ciudată, sau doar doriți să mai câștigați spațiu în plus pentru libertate de mișcare, Connect Space este soluția perfectă.

Mai subțire prin design

Deoarece spațiul fiecăruia este diferit, Connect a fost proiectat de Robin Levien ca să ofere flexibilitate mare și variante la alegere. Connect Space este transpunerea naturală a acelei idei la care s-au adăugat dimensiuni gamei Connect.

Stilizat și practic

Cu liniile curate și o varietate de dimensiuni, Connect Space oferă soluții stilate de depozitare. Unitățile de lavoar sunt inovatoare, cu uși în formă L, având cutii de depozitare inteligent plasate în interior, deschidere lentă – fără a atinge alte obiecte – ca să vă ofere acces la raft, chiar și în cele mai înguste spații. Oglinzile mereu oferă băii senzatia de spațiu suplimentar, și lumină din belșug. Efectul este dublat dacă și oglinda are spațiu de depozitare ce ascunde produsele necesare în baie.

Forma care se potrivește

Optiuni de produse

Ceramică

Băile au evoluat pentru a se potrivi cu stilul nostru de viață modern – dar multe au geamuri și uși poziționate ciudat ceea ce înseamnă ca produsele standard nu încap lejer. Connect Space include cada ”Spacemaker” ce se pare că se potrivește în orice spațiu problemă.

Soluții creative pentru spațiu

Optiuni de produse

Mobilier

Design inteligent cu mobilier în formă subțiată și soluții ingenioase pentru colțuri maximizează spațiul dvs pentru a avea mai mult loc de mișcare.

Toate produsele Connect Space

 • Zona de spalare

  Zona de spalare

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii,...

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii, alegeți designul care vi se potrivește și care se încadrează în necesitățile dvs practice. Fie că doriți modern sau clasic, rotunjit sau mai geometric, Ideal Standard prin gama vastă de produse oferă orice tip de soluție pentru a vă ajuta să creați propria baie ideală.

 • WC & Bideu

  WC & Bideu

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma...

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma lavoarului și stilul băii/

 • Mobilier & Oglinzi

  Mobilier & Oglinzi

  Alegerea modelul corect de mobilier înseamnă să...

  Alegerea modelul corect de mobilier înseamnă să puteți ordona produsele din baie și să creați senzația de spațiu și ordine.