HomeProduseIpalyss®

Cel mai fluid design

"Design Fluid" are o influenta importanta in multiple domenii precum arhitectura, productie si moda. Pentru a obtine un design fluid la obiectele ceramice pentru baie a fost necesar sa cream un nou material ce poate fi folosit pentru a produce lavoare subtiri ce sunt durabile dar elegante. Astfel am creat Diamatec, ce a facut posibila obtinerea marginilor subtiri ale serie IPALYSS.
Seria noastra IPALYSS cuprinde lavoare tip vessel disponibile in trei configurari versatile. Cu optiune echipare cu preaplin, fara preaplin sau preaplin special, gama este flexibila si solutia practica la dilema cum sa combinam forma cu functionalitatea. Avand tehnologia Diamatec la baza, seria de obiecte ceramice IPALYSS este pe cat de durabila pe atat de eleganta.
Prebabila pentru diverse amenajari, IPALYSS este o serie suficient de robusta sa reziste mediului solicitant si suficient de frumoasa sa dea acea nota corecta pentru amenajarile luxoase, incluzand hoteluri, apartamente de top si restaurante.

Gandirea din spatele designului

Robin Levien - Designer:
"Fluiditatea designului este exprimat printr-o combinatie a celor doua elemente cheie: exteriorul concav, ce creaza o mica amprenta si marginile esten de fine. Materialul Diamatec ceramica extrem de rezistenta mi-a permis sa obtin o silueta ca a unei flori. Aparentele pot fi inselatoare totusi, pentru ca acestea nu sunt deloc lavoare delicate - ca o floare in vant, subtire dar rezistente. Ca intotdeauna, eu caut frumusete combinata cu functionalitate, si cu designul IPALYSS, simt ca am atins acest desiderat cu adevarat.
Marginile subtiri inseamna o zona de maxima functionalitate obtinuta pe intreaga suprafata a lavoarului. Si deoarece designul este "integral lavoar" si "margini minimale" orice stropi sau picaturi de apa sunt pastrate in interior. Preaprinul greu de obtinut adesea in productie, ofera o caracteristica eleganta a acestor lavoare, ce sunt superioare in functionalitate."

Diamatec testat in Lucideon

Diamatec, noul nostru material ceramic, a fost dezvoltat urmand investigatii din alte domenii unde ceramica trebuie sa fie subtire, rezistenta si atractiva, precum vesela pentru hoteluri. Am ales cele mai bune si recente tehnologii din acest sector si alte sectoare si le-am combinat cu ingrediente precum Alumina, cunoscuta pentru rezista si duritatea sa, impreuna cu Chamota, ce previne crapaturile si adauga rezistenta structurala. Rezultatul este un material nou ce este pretabil in particular pentru toate mediile intens utilizate, unde este necesar estetica sa fie combinata cu durabilitate si rezistenta la utilizare frecventa. Pentru a asigura ca lavoarele vessel IPALYSS rezista la utilizare intensa pentru o perioada lunga de timp am lucrat cu Lucideon, institutul independent de testare a materialelor. Dupa cum puteti vedea mai jos, unele mostre de Diamatec nu au putut fi sparte la un impact maxim cu putere ce a fost efectuat de masina de testare; in timp ce toate mostrele materialelor competitorilor au fost sparte in raza de actionare a masinii de testare.

Robustete testata

Diamatec este incununarea a peste 200 de ani de inovatii in ceramica obtinute de Ideal Standard. Ceramica noastra revolutionara ne permite pentru prima oara sa producem obiecte pentru baie cu margini fine, substiri, drepte care sunt extrem de solide si pretabile in diverse si multiple utilizari. Diamatec a performat foarte bine si in testul pentru ciobirea marginilor, unde o bila de metal era proiectata cu viteza in obiect. Aceste rezultate ilustreaza robustetea Diamatec ce ne permite sa obtinem rezultatul suprem in ceramica: margini extrem de rezistente, subtiri si drepte.

Toate produsele Ipalyss

  • Zona de spalare

    Zona de spalare

    Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii,...

    Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii, alegeți designul care vi se potrivește și care se încadrează în necesitățile dvs practice. Fie că doriți modern sau clasic, rotunjit sau mai geometric, Ideal Standard prin gama vastă de produse oferă orice tip de soluție pentru a vă ajuta să creați propria baie ideală.

Ipalyss® Brochure