HomeAjutor si suportFAQ

FAQ

Planificatorul pentru baie

1. Există o modalitate rapidă și ușoară pentru renovarea băii mele?

Puteți întinerii aspectul unei băi învechite fără o renovare majoră prin schimbarea bateriilor și poate prin înlocuirea lavoarului. Înlăturați dezordinea cu ajutorul unui spațiu de depozitare mai mare și actualizați dușul dvs cu o pălarie de duș ușor de montat. O renovare completă este desigur mai solicitantă însă Ideal Standard face ușoara utilizarea unor produse complementare pentru fiecare parte a băii ce se completează minunat pentru a transforma baia dvs.

2. Oferă Ideal Standard soluții pentru orice tip de baie?

Ideal Standard recomandă o gamă largă de produse ce vă v-a permite să vă creeați baia ideală indiferent de dimensiunile acesteia.Noi oferim o serie de produse cu diverse dimensiuni ce vă ajută sa găsiți soluția ideală pentru spațiul pe care îl aveți.

3. Este posibilă combinarea produselor din serii diferite?

Bineînteles că da. Dar amintiți-vă să luați în considerare importanța designului caracteristic fiecărui produs. În cataloagele noastre veți găsi adeseori produse complementare de la alte serii.

Întreținere

1. Ceramică – curațare și întreținere: ce să facem și ce să nu facem.

Ingrijirea produsului – Ceramică – lavoare, toalete și cădițe de duș.

Toate articolele produse sau furnizate de Ideal Standard sunt concepture pentru a oferi mulți ani de utilizare dacă sunt întreținute corespunzător. Recomandările noastre pentru a arăta cât mai bine sunt următoarele:

Ce să facem:

 • Să curățam regulat după folosire pentru a preveni apariția depunerilor de mizerie sau calcar.
 • Să folosim apă călduță cu săpun, cremă sau curățător lichid. Aveți grijă soluțiile să fie curățate bine la sfârșit deoarece suprafața metalică va coroda dacă rămâne cu o peliculă de detergent, evitați soluțiile dure ce conțin înălbitor.
 • Să reparați bateriile ce picură – previne petele și apariția calcarului.
 • Ocazional folosiți soluții de îndepărtat calcarul, cu concentrație ușoară, în concordanță cu instrucțiunile producătorului. Clătiți bine cu apă din abundență imediat după utilizare.


Ce să NU facem:

 • Nu puneți clor sau înălbitor în rezervor – poate defecta părțile componente interne ale rezervorului – poate defecta bateria internă. Puteți cu siguranță să le folosiți direct pe vasul de toaletă.
 • Nu lăsați soluții de curățare puternice în vasul de toaletă pe timpul nopții.
 • Nu amestecați mai multe tipuri de curătători în vasul WC – pot avea reacție chimică ce poate emana gaz toxic.

2. Căzi din acril și cădițe de duș – curățare și întreținere: Ce să facem & Ce să NU facem:

Întreținere produs – Căzi acrilice și cădițe de duș, panouri de cadă de plastic

Toate articolele produse sau furnizate de Ideal Standard sunt creeate pentru a oferi mulți ani de utilizare dacă sunt întreținute corespunzător. Recomandările noastre pentru a arăta cât mai bine sunt următoarele:

Ce să facem:

 • Să curățam regulat după folosire pentru a preveni apariția depunerilor de mizerie sau calcar.
 • Să folosim apă călduță cu săpun, cremă sau curățător lichid Cif. Evitați acoperirea bateriei cu curățător Cif.
 • Să reparați bateriile ce picură – previne petele și apariția calcarului.
 • Zgârieturile și impuritățile minore pot fi polișate cu un component blând de lustruire.


Ce să NU facem:

 • Nu lăsați săpun sau șampon - pot provoca pete permanente.
 • Nu lăsați tigări aprinse/alte surse de foc în apropriere.
 • Nu folosiți substanțe de curățare chimice comerciale sau de casă – o serie de produse precum diluat de vopsea, diluat de ojă, înățbitor de casă, parfumuri, aftershave sau dezinfectanți puternici pot provoca deteriorări.
 • Nu folositi alte soluții abrazive înafară de Cif curățător cremă.
 • Utilizarea uleiurilor de aromoterapie în cadă nu ar trebui să afecteze suprafața de acril deoarece apa diluează masiv uleiurile, dar dacă lăsați recipientul pe marginea căzii s-ar putea să strice suprafața dacă rămane în contact pentru o lungă perioadă de timp.

3. Cabine de duș - ce este Click și Clean? Ce este Idealclean?

 • Click și Clean. Roțile de jos si panourile pot fi reversibile pentru a permite scoaterea lor pentru curățare. Panoul se montează imediat la loc în pozitia corectă pentru a asigura etanșeizarea corectă.
 • Idealclean pentru geamuri ce sunt mai ușor de curățat și stău curate pentru perioadă mai lungă, reducând timpul de curățare până la 90%.

4. Baterii de baie și bucătărie – curatarea produselor, Ce să facem și Ce să NU facem:

Ce să facem:

 • Să curățam regulat după folosire pentru a preveni apariția depunerilor de mizerie sau calcar.
 • Curățați cu apă călduță cu câteva picături de soluție de curățare, clătiți bine și ștergeți cu o cârpă uscată.
 • Ocazional folosiți soluții de îndepărtat calcarul, cu concentrație ușoară, în concordanță cu instrucțiunile producătorului. Clătiți bine cu apă din abundență imediat după utilizare.


Ce să NU facem:

 • Nu folosiți substanțe de curățare chimice comerciale sau de casă – o serie de produse precum diluant de vopsea, diluat de ojă, inalbitor de casă, parfumuri, aftershave sau dezinfectanți puternici pot provoca deteriorări.
 • Nu folositi alte soluții abrazive sau puternice.
 • Nu zgâriați suprafața – zgârieturile pot fi sursă de coroziune viitoare.

5. Mobilier de baie – Curățarea produselor: Ce să facem și Ce să NU facem:

Ce să facem:

 • Stergeți tot mobilierul din baie cu o cârpă umedă și uscați cu atenție.
 • Curățați imediat stropii de lichid săriți cu o cârpă moale uscată.
 • Aveți grijă atunci când curățați mobilierul ce are componente electrice sau lumini, apa sau soluția de curățare să nu intre în contact direct cu acestea.


Ce să NU facem:

 • Nu folosiți nici un solvent sau diluat sau substanță abrazivă pentru curățare.

6. Cabine de duș - curățarea produselor: Ce să facem și Ce să NU facem:

Ce să facem:

 • Curățați geamul cabinei de duș după fiecare utilizare prin stergerea acestuia și a părților cromate cu o cârpă moale, înlăturând apa reziduală. Astfel evitați depunerile de calcar, în special în zonele cu apă dură. Calcarul depus poate fi greu de înlăturat ulterior. .


Ce să NU facem:

 • Nu curățați cu produse abrazive sau acide, vor distruge suprafața sau învelișul protector.
 • Nu folosiți detergenți pudra. Se pot folosi detergenții lichizi dacă nu conțin componenți alcoolici.
 • Nu folosiți produse precum ammoniac, acetonă, alcool, deoarece vor strica iremediabil cabina de duș. Trebuie avută grijă să se evite contactul direct cu substanțe chimice puternice precum solvenții organici sau înălbitori.

Post Vânzare

1. Care este perioada de garanție pentru produsele Ideal Standard?

Încrederea noastră în calitatea și funcționalitatea produselor Ideal Standard ne permite să oferim garanție pentru multe dintre ele pe viață. Pentru toate detaliile referitoare la termenii și condițiile de garanție, vizitați: Termen de garantie.

2. Am o întrebare specifică despre produs sau întreținerea lui ce nu este listată aici

Pentru orice întrebare referitor la întreținerea și îngrijirea produselor noastre, vă rugăm să vă verificați website-ul nostru dedicate pentru suport post-vânzare:

http://spareparts-is.com

Produs/ Tehnica

1. Care sunt beneficiile utilizarii bateriilor?

Majoritatea bateriilor Ideal Standard includ din productie un limitator de debit de 5 litrii pe minut ce va reduce consumul dvs de apa semnificativ. Prin simpla inlocuire a bateriei vechi veti folosi cu mult mai putina apa, livrata la temperatura setata de dvs.

Economie de apă

1. Care sunt soluțiile existente pentru reducerea consumului de apă și energie?

Apa este cea mai de preț resursă a Pământului. Este astfel crucial pentru noi să învățăm să gestionăm necesarul de apă cu responsabilitate. Idei pentru a reduce consumul de apă în gospodăria dvs sunt:

 • Multe rezervoare Ideal Standard sunt echipate cu mecanism cu dubla-actionare ce permite alegerea intre doua volume de spalare, nivelul maxim de 4.5 litrii sau 6 litrii si nivelul redus de 2.5 litrii sau 3 litrii.
 • Bateriile Ideal Standard echipate cu tehnologia Click ce reduce debitul de apă până la 50% atunci când mânerul bateriei este până la jumătate. Debitul de apă poate fi mărit bineînteles până la maxim atunci când este nevoie. Prin alegerea bateriilor Ideal Standard cu mecanismul cu tehnologie Click, aveți posibilitatea de a seta temperatura maximă a apei, pentru un spor de siguranță și reducerea consumului de energie.
 • Instalarea unui limitator de debit la lavoar, duș sau bucătărie va reduce consumul de apă cu 5 sau 8 l/min.
 • Bateriile termostatice Ideal Standard vă permit să personalizați ușor și rapid temperatura apei dorite și puteți seta un maxim de siguranță de 40°C.
 • Înlocuiește vechiul tău telefon de duș cu unul noi din seria Idealrain. Aceste capete de duș asigură un debit de 12 l/min cu limitatorul lor de debit încastrat

Generale

1. Unde este outletul fabricii?

Produsele noastre sunt vândute exclusiv prin intermediul importatorilor si retailerilor noștrii.

2. Unde pot găsi informații despre prețurile produselor Ideal Standard?

Vă rog apelați +4 021 322 32 01 și cereți o listă de prețuri Ideal Standard pentru retail. Alternativ vizitați cel mai apropiat magazin de prezentare Ideal Standard. Sau puteti descarca un catalog in PDF de la
Cataloage & brosuri