HomeAjutor si suportVideoclipuri

Videoclipuri

 • ProSys by Ideal Standard

  ProSys pune la dispozitie solutii complete de instalare pentru toate obiectele sanitare: vase wc, bideuri, urinale si dusuri - atat pentru pereti din gips cat si din zidarie

 • ProSys FlushPlates by Ideal Standard

  Gama noastra de clapete pentru actionare ofera o multitudine de forme, culori si materiale pentru a acoperi cat mai multe necesitati de design. Alegeti dintre actionarile mecanice, pneumatice sau electronice; din gamele "no touch" sau cele anti vandal

 • Ideal Standard & Palomba

 • Ceraflex® - Alegerea inteligenta pentru baterii de incredere

  Ceraflex este o gama de baterii de la Ideal Standard ce va ofera un design simplu si echilibrat combinat cu tehnologii inteligente de economie a apei.
  Ceraflex contine cartusul FirmaFlow. Conceput si produs in Germania, ofera garantie unei baterii de durata si usor de utilizat:
  - respecta cele mai stricte norme europene, inclusiv NF
  - are o longevitate de 500,000 cicluri, echivalent a 10 pana la 15 ani de utilizare zilnica
  - produs in fabricile proprii deci putem garanta calitatea cea mai inalta

  Urmariti acest video pentru a afla mai multe despre aceasta noua gama!

 • AquaBlade® - o noua epoca in tehnologia de spalare (2017)

  Obiectivul nostru a fost creearea unui design modern si suplu care depaseste performantele vaselor de WC existente pina acum pe piata. Am proiectat un vas care nu mai are rama traditionala pentru a realiza un aspect contemporan. Acest design reduce, pe de alta parte, zonele neigienice unde se pot adaposti bacteriile. In ceea ce priveste performanta de spalare, am gindit un design care sa permita apei spalarea chiar din partea cea mai de sus a vasului, astfel incit curatarea sa fie optima. Canalul intern reduce turbulenta si creeaza o spalare eficienta si foarte silentioasa.

 • AQUABLADE® – O NOUĂ ERĂ ÎN TEHNOLOGIILE DE SPĂLARE

  Tehnologia AquaBlade®, cea mai importantă descoperire după inventarea rezervorului wc în secolul al 19-lea, a fost prezentată de Ideal Standart în anul 2015. Tehnologia extraordinară brevetată asigură spălarea cea mai bună oferită până acum, chiar şi cu cantităţi mici de apă.

 • Tonic II

  Alianța dintre formă și funcționalitate conferă gamei
  Tonic II mai mult decât un design superb menit să uimească și ispitească. Aceasta reprezintă o gamă personalizată perfect pentru a vă face viața mai ușoară. Fiecare articol este studiat cu atenție astfel încât utilizarea băii dumneavoastră să fie cât mai plăcută.

 • Percepția proiectului

  Studiul inovator realizat de Ideal Standard evidențiază impactul designului și funcționalității asupra percepției noastre despre frumusețe
  • Ideal Standard a fructificat descoperiri de pionerat din domeniul cercetarii neurologice
  • Din studii a rezultat că aprecierea frumuseții este influențată în mod subconștient de funcționalitatea unor articole care creează disonanță estetică.
  • Datele au fost interpretate de trei artiști renumiți pentru a crea opere de artă inovatoare

 • Dea

  Designerul renumit la nivel mondial, premiat în numeroase rânduri Dick Powell este figura vizionară din spatele colecției Dea, noua gamă de lux alcătuită atât din obiecte sanitare ceramice cât și din mobilier. Acesta consideră că inovația din Design trebuie să îmbunătățească viața.

 • Archimodule

  O nouă generație de baterii modulare cu stil vă permit să vă configurați propria soluția unică, personalizată pentru necesitățiile și spațiul dumneavoastră. Tehnologia inovatoare garantează de fiecare dată o imagine ireproșabilă, chiar în prezența unor plăci de faianță de dimensiuni neobișnuite sau a unor pereți cu tencuială neuniformă.

 • Connect Space

  Proiectat pentru a vă permite să valorificați la maxim baia dumneavoastră, astfel încât indiferent dacă aveți o încăpere cu mai multe colțuri, spații de stocare inteligentă sau o baie privată care vă permite să vă pregătiți rapid de dimineată, Connect oferă multiple soluții compacte.

 • Vas de WC suspendat & Bideu cu sistem de fixare ascuns

  Sistemul inovator ascuns de fixare al noilor WCuri și Bideuri Ideal Standard, facilitează instalarea, scurtând semnificativ timpul necesar acestei operații în comparație cu montajul tipic al vaselor de WC și bideurilor. De asemenea, din punct de vedere estetic, sistemul ascuns de fixare reprezintă un sistem fără găuri. Un design cu suprafață perfect netedă, margini rotunjite și fără linii de îmbinare!