HomeProduseFamilia de Baterii Cera
  • AVEM INTOTDEAUNA SOLUTII

    FAMILIA DE BATERII CERA

    Alegi usor, montezi rapid, te poti baza pe tehnologia inalta a cartusului ceramic. O selectie  de baterii care oferta solutii nelimitate.

  • INOVAM DIN 1969

    FAMILIA DE BATERII CERA

    Sunt peste 50 de ani de cand inginerii nostri germani au proiectat cartusul ceramic , care a revolutionat bateriile cu  monocomanda. FirmaFlow® este cea mai noua si avansata  varianta a cartusului ceramic din industrie. Cu un design actualizat si o durabilitate imbunatatita acesta duce mai departe mostenirea variantei originale de acum 50 de ani.

Tehnologia BluStart

Tehnologia BluStart reduce consumul de energie cu pana la 50% pornind apa calda doar cand maneta bateriei e dusa mult spre stanga. In pozitia centrala baterie aduce doar apa rece.

Click Technology

Aceasta tehnologie reduce consumul de energie prin eliberarea debitului maxim de apa doar cand maneta bateriei este ridica peste un anumit punct Asta inseamna ca in mod obisnuit debitul e dimensionat pentru o folosire normala.

Tehnologia LightMove

Toate modelele au implementata tehnologia LightMove care permite miscarea lina si precisa a manetei ce controleaza debitul apei si temperatura

FAMILIA DE BATERII CERA

Ceraflex

Ceraline

Cerafine D

Cerafine O

Ceraplan III