HomeColecțieProSys

Caracteristici inovative si certificari internationale

download

Toate produsele noastre sunt testate in detaliu in laborator si sunt verificate rezistenta la folosire agresiva, nivelul de zgomot produs sau capacitatile hidraulice. Folosim procedee foarte stricte de certificare, inclusiv NF si WRAS, incat clientii nostri sa primeasca produse conforme cu cele mai riguroase standarde.

Sistemele ProSys™ se bucura de caracteristici care permit instalarea usoara si servisarea fara scule. In plus  micsoreaza consumul de apa si imbunatatesc igiena.

SmartValve - consum redus de apa

SmartValve este un sistem de inchidere / deschidere a apei versatil de dimensiuni reduse, bazat pe contra-presiune. Functioneaza perfect la orice presiune a apei si reduce consumul permitand apei sa intre in rezervor doar daca valva de golire e perfect inchisa. Astfel se economisesc aproximativ 0,5 l de apa la fiecare descarcare.
Este de asemenea silentios - certificat NF - standard acustic clasa1.

SmartValve e prezent in toate rezervoarele ProSys™ Ideal Standard.

SmartFlush imbunatateste igiena

Un sistem separat in interiorul rezervorului care trimite in vas detergent lichid la fiecare spalare.

Lichidul dezinfectant este pastrat intr-un recipient separat in interiorul rezervorului. Acesta se poate umple rapid si usor cu detergent. 

Sistemul SmartFlush este un kit disponibil separat si poate fi montat in toate rezervoarele ProSys™ Ideal Standard.

SmartForce - economie de energie

Aceasta tehnologie foloseste puterea apei in miscare pentru a genera energie pentru clapetele de actionare No Touch. Nu necesita conectare la reteaua electrica sau baterii.

SmartForce e disponibil pentru clapetele de actionare Symfo si Altes, care sunt puse in functiune de simpla prezenta a mainii in apropierea lor.

SmartForce e compatibil cu rezervoarele ProSys™ 120 si ProSys™ 80, folosind un kit separat de conversie.

Toate produsele ProSys

 • Tipuri de instalare

  Frames

  Sistemul de instalare poate fi folosit atat la peretii de gips carton cat si la cei de zidarie. Principalul avantaj este instalarea rapida si usoara a vaselor de wc suspendate.

 • Tipuri de instalare

  Cadre auto portante

  Cadrele auto portante se folosesc  cu vase suspendate si pereti de gips carton in situatia in care peretele nu permite prinderea in siguranta a rezervorului Principalul avantaj este instalarea rapida si usoara a vaselor de wc suspendate fara a depinde in nici un fel de tipul de perete. 

 • Tipuri de instalare

  Rezervoare incastrate - incapsulate

  Sistemul se foloseste pentru incastrarea rezervorului intr-un perete de caramida pentru un vas wc suspendat.

 • Tipuri de instalare

  Rezervoare incastrate pentru vase wc stative

  Acest sistem este recomandat pentru instalarea unui rezervor intr-un perete de caramida pentru un vas wc stativ.