HomeColecție
 • Dea

Chic plăcut

Dea

Leneviți în liniile moi, feminime ale serie Dea și creați spațiul dvs personal ce vă răsfață și vă alintă. Curbate și totusi bine definite, ademenitoare și totuși elegant distante, liniile frumoase ale seriei Dea oferă un echilibru perfect între chic, design de ultimă generație și plăcere pură. Alegerea și utilizarea băii dvs. Dea este o experiență totală, ca și cum fiecare element lucrează cu dvs și pentru dvs în conceperea unei atmosfere de serenitate completă.

Design de Seymourpowell

Seymourpowell

Infiintata in 1984 de Dick Powell si Richard Seymour, compania de design Seymourpowell, renumita pe plan international, a oferit cateva produse „epocale” in ultimii douazeci de ani. Dick Powel, co-fondator al companiei, crede cu tarie ca designul nu inseamna doar sa faci lucrurile mai stilate, ci sa le faci mai bune pentru utilizatori. Cu gama Dea, proiectata pentru Ideal Standard, Seymourpowell a creat o colectie care nu este doar luxoasa, ci si functionala si a numit-o” Frumusete accesibila”.

Toate produsele Dea

 • Zona de spalare

  Zona de spalare

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii,...

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii, alegeți designul care vi se potrivește și care se încadrează în necesitățile dvs practice. Fie că doriți modern sau clasic, rotunjit sau mai geometric, Ideal Standard prin gama vastă de produse oferă orice tip de soluție pentru a vă ajuta să creați propria baie ideală.

 • Cada & SPA

  Cada & SPA

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o...

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o piesă cu design izbitor

 • WC & Bideu

  WC & Bideu

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma...

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma lavoarului și stilul băii/

Broșuri și descărcări