HomeColecție
 • Strada

Strada este colecția finală, modernă

Strada

O gamă de obiecte sanitare și mobilier ce aduce un aer pur contemporan întregii băi. Forme superbe minimaliste cu materiale de top ce asigură o desfătare nelimitată.

Design de Artefakt

Artefakt

Din momentul in care Pohl si Fiegl au fontat Artefakt Industrikultur in 1989, aceasta companie de design germana si-a construit o reputație in designul de produs. Simplitatea stilului lor si senzualitatea designului lor au ajutat echipa sa castige numeroase premii internationale. Gama Attitude de la Ideal Standard este un exemplu foarte bun pentru ei, fiind un produs de uz zilnic, dar distinctiv, ce se integreaza armonios in ambientul inconjurator.

Toate produsele Strada

 • Zona de spalare

  Zona de spalare

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii,...

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii, alegeți designul care vi se potrivește și care se încadrează în necesitățile dvs practice. Fie că doriți modern sau clasic, rotunjit sau mai geometric, Ideal Standard prin gama vastă de produse oferă orice tip de soluție pentru a vă ajuta să creați propria baie ideală.

 • Dus

  Dus

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent?...

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent? Trebuie sa luați în considerare stilul pe care îl aveți și nivelul de control de care aveți nevoie

 • Cada & SPA

  Cada & SPA

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o...

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o piesă cu design izbitor

 • WC & Bideu

  WC & Bideu

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma...

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma lavoarului și stilul băii/

 • Baterii

  Baterii

  Avem câte ceva pentru fiecare; o gamă completă de...

  Avem câte ceva pentru fiecare; o gamă completă de baterii simple și intuitive pentru cadă, duș și chiar pentru bucătărie.

Broșuri și descărcări