HomeColecțieAdapto
 • ADAPTABLE & STYLISH

  ADAPTO

  ADAPTO a fost proiectat pentru a amplasa fiecare articol în cel mai potrivit și confortabil loc, indiferent de spațiul de amenajat.  

 • ADAPTABLE & STYLISH

  ADAPTO

  Mobilierul modular, posibilitatea de a alege diverse dimensiuni și finisaje, și gama vastă de accesorii permit amenajarea perfectă a spațiului disponibil fără a compromite stilul său perfect. 

 • ADAPTABLE & STYLISH

  ADAPTO

  Colecția include unități de lavoar, structuri, blaturi disponibile în 4 culori, realizate fructificând baza modulară, pentru a lăsa frâu liber imaginației.

Toate produsele Adapto

 • Zona de spalare

  Zona de spalare

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii,...

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii, alegeți designul care vi se potrivește și care se încadrează în necesitățile dvs practice. Fie că doriți modern sau clasic, rotunjit sau mai geometric, Ideal Standard prin gama vastă de produse oferă orice tip de soluție pentru a vă ajuta să creați propria baie ideală.

 • Mobilier & Oglinzi

  Mobilier & Oglinzi

  Alegerea modelul corect de mobilier înseamnă să...

  Alegerea modelul corect de mobilier înseamnă să puteți ordona produsele din baie și să creați senzația de spațiu și ordine.

 • Accesorii

  Accesorii

  Alegerea accesoriile corecte este modalitatea de a...

  Alegerea accesoriile corecte este modalitatea de a oferi o semnătură personală băii dvs. Acestea sunt detaliile de final care vă pot scoate în evidență baia prin fiecare detaliu.