HomeColecțieAtelier Collections
  • VALOAREA ETERNA DESIGNULUI

    Parteneriatul cu studioul Palomba Serafini Associati este cea mai recenta colaborare a  noastra cu un maestru al designului contemporan. Gandita sa se potriveasca oricarei viziuni si sa completeze orice compozitie , Atelier Collections se va dezvolta  acoperind zonele de design  clasice, moderne sau futuriste.

  • VALOAREA ETERNA DESIGNULUI

    Totul a fost luat in calcul - clasicul ne determina viitorul , formele urmaresc functionalitatea, maiestria este esentiala, totul se bazeaza pe experienta si calitatea este de neegalat.

  • VALOAREA ETERNA DESIGNULUI

    Impreuna lucram ca sa obtinem o conexiune perfecta intre functionalitate si frumusete. Este ceea ce numim Valoarea Eterna a Designului.

Conca

Urmandu-ne traditia si construindu-ne viitorul

Cu un design creat de Palomba Serafini Associati, filozofia Conca se bazeaza pe valoarea estetica si functionala a structurilor geometrice in arhitectura, design si arte figurative.

Ipalyss

Sfidand conventionalul, redefinind liniile suple

Colectia Iplayss merge dincolo de frumusetea conventionala prin marginile fine ale ceramicii colorate . In combinatie cu noile noastre baterii colorate, cu mobilierul si cu accesorille Ipalyss face posibile compozitii personale puternice, de neimaginat inainte.

Blend Curve

Simplu inseamna frumos

Simplitatea inseamna sa inlaturi tot ce nu e necesar, sa te concentrezi pe esential . Fiecare parte din Blend a fost studiata cu grija pentru a oferi puritatea absoluta a liniilor.

Extra

Frumos si functional

Lavoarul Extra aduce varietate in gama de produse Ideal Standard. Designul simplu, patrat cu muchii definite este perfect pentru proiecte care necesita forme geometrice.

Joy

Culoarea este inspiratie

Design-ul Joy ofera un aspect filiform, atemporal care se potriveste cu orice articol de ceramica de inalta calitate. In completare la suprafata cromata clasica, mai sunt disponibile alte trei finisaje care inspira si care confera fiecarei bai personalitatea sa unica: Silver Storm, Brushed Gold si Magnetic Gray.

Around

Gaseste-ti forma, exprima-ti stilul

Un produs reprezentativ. Elegant si sofisticat. Designul sculptural al cazii Around ofera o frumusete impresionanata , creand un punct de atractie imediat in orice spatiu.

Dea

Tonic II

Broșuri și descărcări

Price List Atelier Collections 2021