HomeColecțieConnect 2

DESTINAT UTILIZARII OBIȘNUITE

Colecția Connect 2

Colecția de față vă oferă confortul și stilul pe care îl așteptați de la produsele Ideal Standard. Fiecare produs este rezultatul experienței noastre și este produs din materiale de cea mai înaltă calitate. Scopul nostru este întotdeauna de a crea experiența absolută la duș, grație confortului în utilizare, ușurinței cu care se întreține și se curăță și designului sofisticat.

STICLĂ SECURIZATĂ

Toate incintele de duș Connect 2 sunt realizate din sticlă securizată de 6 mm, conformă standardelor EN14428. Pe lângă faptul că este mai rezistentă, în cazul unui accident care determină spargerea ei, sticla tratată termic se sparge în fragmente granulare de mici dimensiuni și nu în așchii ascuțite.

CURĂȚARE CU UN CLICK

Roțile/glisoarele din partea de jos și panourile se pot desface cu ușurință, pentru a fi curățate. Panoul revine în poziție cu un click, asigurând etanșeizarea perfectă. Întreținerea echipamentului este rapidă și eficientă.

AJUSTAREA ORIZONTALĂ

În cazul unor pereți falși, profilul poate fi ajustat.

Toate produsele Connect 2

 • Dus

  Dus

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent?...

  Care este soluția pentru a avea un duș excelent? Trebuie sa luați în considerare stilul pe care îl aveți și nivelul de control de care aveți nevoie

 • Cada & SPA

  Cada & SPA

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o...

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o piesă cu design izbitor

Broșuri și descărcări