HomeColecțieStrada II
 • FLEXIBILITATE PENTRU A CREA BAIA CONTEMPORANĂ PERFECTĂ

  Strada II

  STRADA II, construită pe succesul gamei originale STRADA, prin elegantele lavoare pe blat, lavoarele supradimensionate și celelalte tipuri de lavoare, vasele de WC șI bideurile impune noi standarde de design, igienă, simplitate de instalare și întreținere. 

 • O ÎNTREAGĂ COLECȚIE CU FORME ROTUNJITE

  Strada II

  Noi colaborăm cu designerii industriali internaționali din cadrul Studio Levien, pentru a crea formele geometrice  rotunjite ale STRADA II, cu muchii fine șI curbe contemporane ce se adresează gusturilor actuale. “Minimalismul elegant” vă asigură că designul băii dumneavoastră va fi la modă o perioadă îndelungată.

 • CEA MAI FLEXIBILĂ GAMĂ DE LAVOARE

  Strada II

  STRADA II are lavoare ce vor satisface toate gusturile și necesitățile de design, realizate pentru a fi potrivite în orice spațiu, pentru orice situație și pentru orice tip de proiect.  Gama cuprinde lavoare supradimensionate, lavoare pe blat, încastrate, semi-încastrate și spălătoare.

Toate produsele Strada II

 • Zona de spalare

  Zona de spalare

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii,...

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii, alegeți designul care vi se potrivește și care se încadrează în necesitățile dvs practice. Fie că doriți modern sau clasic, rotunjit sau mai geometric, Ideal Standard prin gama vastă de produse oferă orice tip de soluție pentru a vă ajuta să creați propria baie ideală.

 • WC & Bideu

  WC & Bideu

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma...

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma lavoarului și stilul băii/

Broșuri și descărcări