HomeDespre noiCompanie
 • Numele nostru nu este accidental.

  Noi suntem Ideal Standard.

  Noi credem că oamenii ar trebui să aibă baia ideală, indiferent ce înseamnă aceasta pentru ei, ca standard. Furnizăm băi de calitate de mai bine de 100 de ani, este ceea ce facem noi. De la lavoare la căzi, de la toalete la baterii. Când vine vorba de design, producție și configurarea băilor, putem spune că știm câte ceva.

 • Noi aducem Băile la Viață

  Noi înțelegem că baia este mai importantă ca niciodată - un spațiu neinvadat. Un loc unde să stai cu un pahar de vin, să te relaxezi, să te joci, să te transformi, să te împrospătezi și să întinerești. O cameră ce se poate transforma dintr-un spațiu funcțional într-un spațiu de locuit.

 • Facem posibilitățile realitate

  Știm că oamenii sunt încântați de posibilitățile existente pentru băile lor dar au nevoie de ajutor să creeze soluția perfectă pentru baia lor - sau cu alte cuvinte ”idealul lor real”. Băile sunt spații provocatoare: ceea ce ne încântă pe noi este să ajutăm oamenii sa transpună viziunea lor în realitate.

 • Spații formate după oameni

  Deoarece frumusețea stă în ochii celui care privește, oamenii doresc soluții personalizate. Acestia au o viziune individuală despre cum ar trebui să funcționeze baia lor, cum să arate, cum să se simtă, mai degrabă decât să accepte o soluție ”masură unică potrivită tuturor”. Noi ne referim la acesta ca la dorința de ”spații formate după oameni”

 • Credem în Idei reale

   Credem că fiecare merită o baie care este funcțională, accesibilă dar în același timp frumoasă. Scopul nostru este să ajutăm oamenii să creeze baia lor ”ideală reală”, indiferent ce înseamnă aceasta pentru ei referitor la spațiu, stil, buget sau nevoi.

 • Experți în ergonomia Băii

  Credem că putem să ajutăm oamenii să își creeze baia lor ”ideală reală” deaorece suntem experții în ergonomie. ”Ergonimie” sună foarte măreț dar în realitate este foarte simplu: se referă la produse cu design axat pe utilizator, gândite din prisma spațiilor modelate după oameni și echilibrul dintre formă și funcționalitate.

 • Echilibrăm Știința cu Arta

  Pentru că avem o percepție unică asupra oamenilor, bateriilor, mobilierelor și cum să utlizăm perfect spațiile, echilibrăm modul în care gândim despre designul pentru baie cu toate principiile esențiale ale ergonomiei - de la siguranță, curățenie, plăcere estetică și confort la pace, liniște și stare de bine psihologică. Avem chiar ”laboratoare de lucru” atunci când facem designul produselor noastre pentru a ne asigura ca acestea sunt confortabile la utilizare și funcționale în băile reale ale oamenilor. Și acum privim spre viitor cu ”Proiectul Optimizează”pentru a vedea cum putem creea baia perfectă pentru nevoile în schimbare ale utilizatorilor din ziua de astăzi.

 • Moștenirea noastră constă în Soluții Complete pentru Baie

  Peste 100 de ani de creatie de băi înseamnă că înțelegem cum funcționează o baie în totalitate - de la designul bateriei perfecte până la maximizarea întregului spațiu. Și pentru că noi suntem producătorii propriilor produse folosind cele mai bune materiale și muncitori talentați stim că fiecare produs este făcut la cel mai înalt standard de calitate.

 • Democrația design-ului

  Știm că  băile pot fi spații dificile - prea mici, prea mari, prea în formă de L, prea alunecoase, prea aglomerate sau simplu prea ciudate. Indiferent de spațiu, noi ne propunem să furnizăm idei inspirate și unelte folositoare pentru a vă ajuta să transformați o viziune într-o realitate, indiferent de cum arată dorința, budetul sau spațiul.

 • Noi setăm Idealul

  Suntem inovatori - noi creeam inovații definitorii pentru categorii de produse cum ar fi Cartușul cu discuri ceramice ce a adus sfârșitul bateriilor cu picurare. Și tehnologia Click ce reduce consumul de apă și de energie. Tehnologia noastră unică Idealblue pentru baterii poate ajuta acum familiile să economisească chiar mai multe resurse prețioase precum apa și energia. Designul minunat aduce tehnologia noastră la viață. Comisionăm designeri de produs renumiți de pretutindeni din Europa să ne ajute să dăm formă viitorului sau băilor. Lumini, texturi, culoare, materiale și finisaje noi sunt numai câteva dintre lucrurile pe care le explorăm în lucrul nostru pentru viitor.

 • Noi răspundem Standardelor

  Suntem alegerea Profesioniștilor. Arhitecți și designeri ne solicită pentru spatii de renume și cu specificații stricte, incluzând spitale mari, stadioane sportive, clădiri reprezentative,hoteluri și spații publice. Recunoscute pentru durabilitatea și calitatea lor, produsele noastre depășesc normele și specificațiile pentru a seta în această industrie standarde de vârf.

 • O utilizare Frumoasă a Spațiului

  Aplicarea expertizei noastre are un scop foarte clar - să ajutăm oamenii sa obțină maximum din baia lor, ca să se simtă chiar ei cei mai buni - în fiecare zi. Pentru noi aceasta înseamnă ”O utilizare Frumoasă a Spațiului”.