HomeInspirațieSpațiu pentru orice cerințăSpații de Infrumusetare

Spații de Infrumusetare

Băi frumoase imbietoare

Oricine merită o baie splendidă în care să se pregătească. Un loc de inspirație unde forma și functionalitatea conlucrează frumos. Produsele Ideal Standard sunt concepute să se completeze reciproc și astfel indiferent de combinația pe care o alegeți, rezultatul este o baie unică, frumoasă ce este pe atât de practică pe cât de stilizată. Și fiecare produs este creat pentru confort și utilizare ușoară, așa că nimic nu vă stă în cale în procesul de înfrumusețare. Aici găsiți câteva sfaturi de frumusețe pentru baia dvs...

Stil de lavoar pentru baie

A vedea dublu

Începeți formarea băii cu un lavoar pentru ”ea” și pentru ”el” Lavoare dublu adanc și transpuneți atmosfera unui hotel de designer. Alegeți dintr-o varietate de modele, de la dreptunghiulare până la forme mai rotunjite. Și investiți în câteva accesorii de calitate ca să păstrați spațiul cu un aer puțin diferit.

Stilul ideal pentru baie

Design frumos

Atunci când vă pregătiți să ieșiți în lume, aspectul și sentimentul dat de baia dvs ar trebui să vă fie sursă de inspirație. Ușor, deschis și senzual, gama Tonic II oferă un aspect deosebit. Curbe line și margini rotunjite dau un aspect elegant fără a domina spațiul. Ajută să creați un sentiment feminin și contemporan, de modă.

Soluții pentru iluminarea băii

Reflecție mare

Utilizați la maxim lumina naturala din baia dvs prin plasarea unei oglinzi mari. Păstrați ramele subtile pentru un aspect aerisit – o fixare simplă pentru băile mici, reflectând lumina și oferind un aspect mai mare al spatiului.