HomeInspirațieSpațiu pentru orice cerințăSpatii energizante

Spații energizante

Spațiul care vă revigorează

O experiență la duș cu design frumos vă poate pregăti pentru întreaga zi, deci merită să fie conceputa corect. Fie că reamenajați o baie existenta sau începeți de la zero, privind spațiul înconjurător putem descoperi potențial ascuns. Ideal Standard are numeroase idei pentru rutina de trezire de dimineață sau pentru amplificarea simțurilor, cu ajutorul pieselor ce se combină perfect.
Iată câteva piese ce vă vor pune pe gânduri..

Baie ca de hotel

Stil tip hotel

Clasicul ”aspect hotelier” combină liniile clare cu un simț al decadenței. Adaptați acest curent de design spațiului dvs prin accentuarea mobilierului minimalist cu detalii luxuriante. Sau ieșiți în evident cu o piesă centrală somptuoasă precum Cada de mijloc pentru un efect instant.

Design pentru cădițe de duș

Libertatea de mișcare

Revitalizați experiența de duș prin alegerea unor obiecte cu proporții generoase. Cădițe de duș mai late precum the Magnum Cabine de dus vă oferă mult spațiu pentru mișcare și împrumută un sentiment de lux întregii băi. Răsfățați-vă cu o cadă adâncă, spațioasă, sau obțineți maximum de la ambele cu ajutorul unei căzi cu zonă de duș.

Panel de duș

Sub presiune

De la blând la înviorător, puteți alege ce tip de duș doriți să folositi. Familia Idealrain oferă o gamă largă de selecții pentru jetul de duș, telefoane de duș și pălării de duș și adaugă o tentă de stil contemporan băii dvs.

Accesorii pentru băi cu spațiu restrâns

Lărgiți camera

În trecut păstrat pentru hoteluri de designeri și spa-uri, minimalismul este acum un curent important în case. Gresie de sticlă și cromul sunt materialele de bază pentru a crea acest aspect. Pentru o experiență cu adevărat energizantă, transformați baia într-o luxoasă zonă udă. Pereții rezistenți la apă prin utilizarea faiantei mozaic, formați o pantă lentă cu scurgere de duș și adăugați Cabine de dus.