HomeInspirațieSpațiu pentru orice cerințăSpații îmbietoare

Spații de aranjare

Băile care transforma aranjatul într-o adevarată plăcere.

Rutina este importanta – aduce un sentiment de ordine și bunăstare vieții dvs. Ritualurile de baie nu sunt deloc diferite, deci merită să le aduceți la nivelul cel mai bun. interesante, practice și complet optimizate pentru spațiul și nevoile dvs. Alegeți din gama variată Ideal Standard de mobilier și baterii, pentru o combinare perfectă de stil și inovație. Aici găsiți câteva idei pentru a crește performanța băii dvs.

Design pentru baia modernă

Minimalist, design masculin

Păstrați liniile băii dvs simple și fără aglomerare cu gama Strada. Ceramica albă este un curent ce se păstreză din 2013, aducând un sentiment de puritate și curățenie oricărei băi. Amplificați senzația de spațiu cu textile în culori pale, neutre și detaliile de încheiere în sticlă și crom.

Unități de duș pentru baie

Unități spațioase de duș

Cabinele de duș cu ușă fără ramă, spațioase, dreptunghiulare adaugă o notă modernă de opulență băii dvs. Vă permiteți un pic mai mult spațiu să transforme experiența de duș într-una cu adevărat deosebită. Dacă baia dvs este suficient de mare, gândiți-vă să instalați și Magnum T9658 pentru a avea un spațiu de duș de ultimă generație.

Soluții de economisire a spațiului

Depozitare cu economie de spațiu

Daca va concentrati rutina matinala cu un pic de simt organizatoric, va veti permite conceperea unei senzatii de ordine si calm. Instalati um Tonic II lavoar cu mobilier pentru a depozita majoritatea produselor esentiale in baie. Pastrati aceste produse in ordine si accessibile intr-un dulap suspendat.