Spații mici

Băi mici transformate în băi spațioase

Fiecare baie ar trebui să utilizeze frumos spațiul alocat, indiferent dacă este mică sau mare. Cu design inteligent, chiar și cele mai mici băi de serviciu, en-suite sau poziționate sub scară pot fi confortabil de utilizat.
Găsiți aici câteva idei ce vă pot ajuta să utilizați optim spațiul dvs.

Adăugați o cabină de duș

Instalați o cabină de duș mai degrabă decât o cadă pentru a economisi instant spațiu. Marginile curbate și ușile glisante ale Kubo 90cm ajută să concentrați camera, oferindu-vă însă și suficient spațiu pentru a vă mișca în voie atunci când faceți duș.

O pată de culoare

Albul este culoarea tradițională pentru a crea iluzia de spațiu, dar alte culori pot adăuga căldură. Culorile calde pentru baie sunt un curent în creștere, reflectat în gama variată de finisaje de mobilier ce sunt disponibile pentru gamele noastre. Finisaje de lemn sau culori lucioase pot adăuga interes și un simț de adâncime atunci cand sunt combinate cu ceramica albă.

Utilizați acele colțuri

În spații compacte, folosirea colțurilor descoperă inteligent spațiu pe care îl puteți utiliza. Alegeți din gama noastră vastă de dimensiuni și forme cabine de duș și vase de WC pentru colț ce vă adaugă libertate de mișcare în centrul băii. Inovatoarea gamăConnect Space are un design potrivit chiar pentru cele mai atipice spații de baie.

Deveniți mai econom cu spațiul de depozitare.

Păstrați aspectul curat și ordonat prin găsirea unui spațiu dedicate loțiunilor și produselor necesare în baie. Unitățile subțiri pentru lavoare vanity pot ascunde aglomerația și pot da impresia de spațiu. În plus, prin alegerea mobilierului cu spații ascunse de depozitare, precum a mobilierului Connect Space , puteți avea în continuare mult spațiu fără un număr excesiv de dulapuri pentru baie.

Soluții compacte

Pentru cei cu adevărat constrânși de spațiu, este bine sa opteze pentru o gamă de produse cu design special pentru spațiile mai mici, cum ar fisar Connect Space gama. Concepute să fie compacte, dar frumoase și funcționale, toaletele, lavoarele, căzile, cabinele de duș și mobilierele pot fi combinate pentru a vă optimiza spațiul, obținând astfel o baie ce funcționează în jurul dvs.