HomeInspirațieSpațiu pentru orice cerințăSpații prietenoase cu mediul

Spații prietenoase cu mediul

Idei simple pentru băi mai ecologice.

Spațioase sau compacte, toate băile se învârt în jurul apei. Astăzi este mai important ca oricând să economisim apă și să conservăm energie. Sunt numeroase modalități de a face economie în baie și să econimisiți și bani. Ideal Standard a avut mereu inovații în acest domeniu în decursul anilor și a avansat cu pași mici dar cu efecte cumulate imense. Creșteți standardul băii printr-un detaliu ecologic și veți vedea o mare diferență. Aici găsiți câteva modalități pentru a vă face modificarea, fără să compromiteți estetica sau performanța.

Economie de apă în baie

Economisiți apă, energie și bani

Atunci când faceți designul pentru baia dvs, căutați baterii cu Tehnologie Blue. Un design interior inovator care reglează debitul, ceea ce înseamnă că mai puțină apă este păstrată în interiorul pipei. Apa vă este livrată la temperatura solicitată cu până la 90% mai rapid decât în mod normal, ceea ce vă asigură că veți pastra facturile la un nivel scăzut. Și pentru a păstra sub observație debitul apei, optați pentru baterii cu Tehnologia Click. Vă permite să controlați ușor, să gestionați și să monitorizați consumul de apă, folosind numai atât cât aveți nevoie.

Design de baie prietenos cu mediul înconjurător.

Gândiți ecologic

Nu este vorba numai despre cum vă creați baia, aceasta are impact și asupra mediului înconjurător. Este vorba despre cum o folosiți. Data viitoare când vă îndreptați către bateria de cadă, ganditi-va mai bine la un dus.Dusurile Idealrain sunt concepute cu reglare a presiunii, reducând debitul apei până la 8 litrii pe minut fără a reduce experiența dvs de duș.

Idei de design pentru toaletă

Vase de WC cu dublă spălare

Alegeți un design pentru vasul de toaletă care să fie și elegant dar și ecologic. Vasele de WC cu dubla comanda vă oferă opțiunea să folosiți mai puțină apă atunci când este nevoie.