HomeProduseAQUABLADE®

TEHNOLOGIE DE SPÂLARE AQUABLADE®

AquaBlade banner

AQUABLADE® TEHNOLOGIA CARE A CÂŞTIGAT NUMEROASE PREMII –
O NOUĂ ERĂ ÎN TEHNOLOGIA DE SPĂLARE

Tehnologia AquaBlade®, cea mai importantă descoperire după inventarea rezervorului wc în secolul al 19-lea, a fost prezentată de Ideal Standart în anul 2015. Tehnologia extraordinară brevetată asigură spălarea cea mai bună oferită până acum, chiar şi cu cantităţi mici de apă.
Tehnologia AquaBlade® impune standarde noi în design, precum şi în modalitatea de spalare optima. Suprafaţa netedă şi uşor rotunjită, fără ramă, este o condiţie prealabilă pentru un vas wc mult mai igienic şi uşor de curăţat. Acesta este mai silenţios în timpul spălării şi cu un design mai inteligent

MAI CURATĂ

În privinţa igienei, tehnologia AquaBlade® depăşeşte toate vasele wc existente. În cazul vaselor wc tradiţionale o mare parte rămâne nespălată, mai ales în partea lor din spate. Canalul AquaBlade® este situat în apropierea părţii de sus a vasului aşa că de fiecare dată se curăţă 95% din suprafaţa de sub acesta. Tehnologia AquaBlade® garantează curăţarea a 95% din suprafaţă.

MAI SILENŢIOASĂ

Spălarea prin tehnologia AquaBlade® este cu 80% mai silenţioasă în comparaţie cu multe dintre metodele tradiţionale de spălare. În cadrul testelor efectuate de noi au fost comparate vase wc identice,unul dintre acestea fiind dotat cu tehnologia nouă revoluţionară AquaBlade®, iar celălalt – cu spălare tradiţională. Rezultatele arată 25% de reducere a zgomotului.

MAI INTELIGENTĂ

De tehnologiile „deştepte” se aşteaptă să funcţioneze într-un mod perfect, combinând design-ul elegant şi neobsedant cu avantaje concrete funcţionale. Atunci o să aveţi într-adevăr un produs, design-ul căruia poate să fie definit ca mai inteligent

Tehnologia AquaBlade® este disponibila in colectiile TONIC II, DEA si CONNECT

AquaBlade® Broșură