HomeColecțieDea

DEA: Design cu sentimente

Dick Powell

Cunoscut în întrega lume, câștigător de premii numeroase, designerul Dick Powell stă în spatele viziunii seriei Dea, noua colecție de lux de obiecte ceramice și mobilier. Inovația în design, crede acesta, este numai pentru a face viața mai bună. Când vine vorba de reinventarea băii modern, obiectivele lui Powell au fost de a creea un mediu mai uman, mai ”satisfăcător emoțional”. Prin evoluția de la formele pătrate, minimaliste ale băii deceniului trecut, la aspectul plăcut, mai cursive al seriei Dea, el oferă o experiență cu atât mai plăcută. Inspiratia sa? Suntem dumnevoastra Ceea ce contează la design, după cum spune el, este ”cum se simte cineva când interacționează cu acesta” – ceea ce el numește ”ergonomia emoțională”. Pentru ca o baie să îl facă pe utilizator cu adevărat răsfățat, stilul trebuie să se regăsească perfect în performanță. Designul futurist, senzual al seriei Dea oferă acea combinație ideală de calitate premium și estetică, confort total și funcționalitate de excepție. Powell nu a lăsat nici un detaliu la voia întâmplării. De la materiale la tehnologie, de la ceramică sofisticată la spații de depozitare inteligente, fiecare element a fost atent gândit pentru o eleganță maximă și o utilizare facilă.

Rafinament subtil

Relaxati-vă cu liniile subtile, feminine ale seriei Dea pentru a vă crea spațiul personal de relaxare și renaștere.

Baia este spațiul dvs. cel mai intim. Este sanctuarul pe care îl căutați atunci când doriți să vă revigorați, să vă reînnoiți sau să vă relaxați. Noi credem că dvs trebuie mereu să vă contopiți cu un sentiment fizic și emoțional de bunastare. Trendul recent în design ne-a obișnuit cu un stil cool, o estetică unghiulară în casă – dar viitorul este mai cald și mai bland. Este timpul să transpunem emoțiile în mediul inconjurator nouă. Curbat dar totuși controlat, îmbietor dar totuși elegant distant, Dea oferă prin liniile sale un echilibru perfect între chic, design de ultimă generație și plăcere pură. Prin alegerea și utilizarea in baia dvs a seriei Dea aveți parte de o experientă completă, deoarece fiecare element conlucrează cu dvs și pentru dvs pentru a oferi o atmosferă de serenitate completă.

Stilul funcțional

Adevărata frumusețe nu este numai de suprafață. Stilul superior al serie Dea este egalat de înalta performanță a fiecărei componente.

Atunci când vă lăsați atrași de stilul subtil, sofisticat al seriei Dea, puteți avea încredere că fiecare componentă a fost cu atenție aleasă pentru a vă face viața mai confortabilă și mai plăcută. Gama Dea reflectă felul în care vă place dvs. să funcționați; un sistem de sunet prin Bluetooth încorporat în oglinzi; opțiuni ingenioase de depozitare pentru a vă organiza zona de lavoar: totul se adaugă unui spațiu aerisit, curat, cu un aer de îngăduință calmă.

Faceți o declarație de stil

Dacă sunteți un cunoscător al designului contemporan, folosiți componentele sculpturale ale seriei Dea pentru a vă amplifica stilul de ultimă generatie cu colțuri subtile ale băii dvs.

Fiecare produs armonios, cu margini curbate, ale seriei Dea are un design contemporan clasic, dar acest lavoar totem dramatic înalt merită un loc de cinste. Turnat tot dintr-o bucată, oferă un punct surprinzător de focusare ce proclamă aprecierea dvs pentru designul modern inovator. Dea poate fi o lucrare de artă, dar nu este făcută numai pentru a fi privită: este o plăcere să o folosiți. Lavoarele noastre au adâncimea convențională, pe lângă rolul decorativ, și marginile generoase oferă un spatiu amplu pentru periuțele, sticlele și celelalte accesorii. Frumusețe cu inteligență: aceasta este definiția noastră a luxului pur și fără compromisuri.

Forme care va inspira

Opțiuni de produs

Ceramică

Gama vasta de obiecte ceramice Dea, bine proporționate, distinctiv curbate, cu margini subțiate, vă oferă posibilitatea de a crea un aspect individual dar armonios în baia dvs.  Lavoare Vessel, Vanity sau totem, toalete sau bideuri; variante de dimensiune și opțiune finisaj alb sau alb mat, sunteți siguri că veți găsi soluția potrivită pentru gustul dvs sau pentru spațiul alocat.

Ceramică disponibilă în

Frumusețe în ordine

Opțiuni de produs

Mobilier

Fiecare element al băii Dea combină estetică îmbietoare, materiale de calitate și utilitate supremă. Pentru că noi credem într-o utilizare frumoasă a spațiului, soluțiile inteligente de depozitare păstrând caracterul subtil, formă concisă a serie Dea, sunt integrate în gama.

Mobilier disponibil în

0 piesa centrala, socanta

Opțiuni de produs

Zona de cadă

O cadă elegantă, ce atrage privirea are un loc de cinste în orice baie. De la marginile subtile și colțurile curbate, fluide, la laturile subtiri sofisticate, cada Dea cu dublă terminație este irevesibil înbietoare, promițând o oază de lux și relaxare în orice zi ocupată. Cu opțiune de îngropat sau de sine stătătoare, pentru a corespunde oricărui gust - și o gamă de dimensiuni pentru a se potrivi oricărui spațiu – acest design magnific este punctul focal perfect în jurul căruia să puteți concepe baia dvs.

Soluții pentru spațiu

 • A da formă

  Băi mici

  Oricare ar fi spațiu disponibil sau preferințele dvs personale, Dea are o soluție luxoasă. Atunci când vă gândiți baia, începeți prin a vă imagina impresia pe care doriți să o dați și cum aceasta s-ar potrivi cu modul în care dvs și ceilalți din casa o vor folosi.

 • A da formă

  Băi medii

  Decideți care este cea mai importantă zonă pentru dvs. Dacă este cada, folosiți-o ca punct de pornire și aranjați toate celelalte în jurul acesteia. Atunci puteți cu adevărat să începeți să explorați posibilitățile existente și să setați un spațiu ce este și inspirat și în armonie cu stilul dvs. de viață.

 • A da formă

  Băi spațioase

  Un sfat profesional: păstrați iluminatul și spațiile de depozitare în centrul planurilor dvs. Ideal Standard are o gamă de soluții pentru spații de depozitare flexibile ce vă ajută să păstrați baia curată, fără supraîncărcare, în timp ce iluminatul poate creea exact impactul vizual și starea pe care le doriți dvs.

 • Băi mici

 • Băi medii

 • Băi spațioase

Toate produsele Dea

 • Zona de spalare

  Zona de spalare

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii,...

  Aceasta este cea mai des folosită zonă a băii, alegeți designul care vi se potrivește și care se încadrează în necesitățile dvs practice. Fie că doriți modern sau clasic, rotunjit sau mai geometric, Ideal Standard prin gama vastă de produse oferă orice tip de soluție pentru a vă ajuta să creați propria baie ideală.

 • Cada & SPA

  Cada & SPA

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o...

  Cada este piesa centrală a băii și poate fi o piesă cu design izbitor

 • WC & Bideu

  WC & Bideu

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma...

  Alegeți un WC și bideu pentru a vă completa forma lavoarului și stilul băii/

 • Mobilier & Oglinzi

  Mobilier & Oglinzi

  Alegerea modelul corect de mobilier înseamnă să...

  Alegerea modelul corect de mobilier înseamnă să puteți ordona produsele din baie și să creați senzația de spațiu și ordine.

Broșuri și descărcări