HomeInspirațieSpațiu pentru orice cerințăSpații pentru familie

Spații pentru familie

Băi perfecte pentru orice spații

Designul corect poate aduce calm și veselie băii dvs, dar și siguranță. Ideal Standard a testat produsele sale pe cel puțin 20,000 utilizatori, aducând calmul mental pentru a savura un pic de amuzament în familie. Băile lor sunt practice și sigure, fără compromis la stil. Și la fel ca familiile, sunt variate în dimensiuni și forme. Aici găsiți câteva idei pentru a vă amplifica baia familiei.

Băi mici

Spațiu de joacă

Cu puțină imaginație, chiar și un spațiu ciudat de baie poate deveni un spațiu de joacă. O cadă spațioasă de colț oferă tinerilor suficient spațiu de joacă în cadă. Și are un design inteligent pentru instalare ușoară, chiar și în cele mai mici spații.

Design pentru baia de copii

Fără lovituri

Colțurile ascuțite sunt un ”nu” pentru familiile cu copii mici. O serie de baie cu colțuri rotunjite este o alegere mult mai sigură. Colțurile rotunjite și interiorul oval ale Colectare Dea si Step au transformat-o într-un clasic modern și astfel puteți avea o baie cu stil însă în siguranță.

Design de baie

Aveți siguranță

În prezent sunt o multitudine de produse concepute să vă facă baia un spațiu complet sigur. Pur și simplu combinați ideile care se potrivesc familiei dvs, de la baterii cu corpul rece pana la baterii de duș termostatate, pentru a preveni opărirea sau arsurile. Și nu uitați să montați corpurile de mobilier suspendate la suficientă înălțime ca sa nu ajungă la ele copii mici.

Soluții de curățare pentru baie

Soluții pentru curățare ușoară

Familie+baie=dezordine. Dar cine dorește să își petreacă tot timpul curățând? Învelișul exterior Ideal Standard IdealCleanrespinge apa și ajută la prevenirea depunerilor de calcar, cabina de duș devenind astfel mai ușor de curățat. Suprafețele netede și sistemele de prindere ascunsa fac cabina de duș sau geamul de duș o plăcere de curățat.